Shipping Доставка 1-2 робочі дні
Shipping Безкоштовна доставка
Shipping Безпечна покупка

Політика конфіденційності


Інтернет-магазин pinkstar.com.ua  поважає та захищає персональні дані своїх користувачів. Користувачі інтернет-магазину pinkstar.com.ua можуть переглядати сторінки сайту не повідомляючи про себе ніяких персональних даних. Однак, для надання послуг, пов'язаних з купівлею товарів, представлених в нашому інтернет-магазині, нам потрібні Ваші контактні дані для того, щоб ми могли зв'язатися з Вами, підтвердити замовлення і доставити Вам товар. Ваші персональні дані ми не передаємо третім особам і захищаємо їх конфіденційність згідно із вимогами законодавства.


1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ
1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються такі терміни:
1.1.1. Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі – Адміністрація сайту) – уповноважені співробітники управління сайтом, що діють від імені інтернет-магазина pinkstar.com.ua , які організовують і здійснює обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, що підлягають обробці , дії або операції, що здійснюються з персональними даними.
1.1.2. Персональні дані – будь-яка інформація, що стосується прямо або частково певної або визначеної фізичної особі (суб’єкта персональних даних).
1.1.3. Обробка персональних даних – будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.
1.1.4. Конфіденційність персональних даних – обов’язкове для дотримання Адміністратором або іншими уповноваженими співробітниками, що отримав доступ до персональних даних, вимога не допускати їх поширення без згоди суб’єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.
1.1.5. Користувач сайту Інтернет-магазину pinkstar.com.ua  – особа, яка має доступ до Сайту, за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт інтернет-магазину.


2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ
2.1. Використовуючи Сайт pinkstar.com.ua  та замовляючи товари, ви погоджуєтеся та приймаєте норми цієї Політики конфіденційності.
2.2. Використовуючи Сайт pinkstar.com.ua та замовляючи товари, ви надаєте свій дозвіл та однозначну згоду (відповідно до підпункту 1) пункту 2 статті 7 та підпункту 1) пункту 1 статті 11 Закону України «Про захист персональних даних») на збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу), знеособлення, знищення pinkstar.com.ua та його працівниками та/або підрядниками ваших Персональних даних, із чи без використання інформаційних (автоматизованих) систем, у порядку, визначеному цією Політикою конфіденційності.
2.3. Діюча Політика конфіденційності застосовується лише до сайту Інтернет-магазину pinkstar.com.ua. Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на сайті інтернет-магазину.
2.4. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем сайту Інтернет-магазину.


3. ЯКІ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО
3.1. Політика конфіденційності встановлює зобов’язання Адміністрації сайту інтернет-магазину щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту при реєстрації на сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення для придбання Товару.
3.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті інтернет-магазину pinkstar.com.ua в розділі про реєстрацію і включають в себе наступну інформацію:
3.2.1. ПІБ Користувача;
3.2.2. контактний телефон Користувача;
3.2.3. адреса електронної пошти (e-mail);
3.2.4. адреса доставки Товару (поштове відділення або домашня адреса);
3.2.5. інформацію про платіжну картку;
3.2.6. відомості про місцезнаходження.
3.3. Будь-яка інша персональна інформація, не обумовлена вище (історія покупок, використовувані браузери і операційні системи і т.д.), підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених в п.п. 5.2. цієї Політики конфіденційності.


4. ДЛЯ ЧОГО НАМ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ПОТРІБНІ
4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту інтернет-магазину може використовувати в цілях:
4.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з Інтернет-магазином pinkstar.com.ua.
4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту інтернет-магазину.
4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв’язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту інтернет-магазину, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача.
4.1.4. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.
4.1.5. Повідомлення Користувача Сайту інтернет-магазину про стан Замовлення.
4.1.6. Обробки і отримання платежів, підтвердження податку або податкових пільг Користувачем.
4.1.7. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки у випадку виникнення проблем пов’язаних з використанням Сайту інтернет-магазину.
4.1.8. Надання Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені Інтернет-магазину або від імені партнерів Інтернет-магазину. У разі небажання отримувати розсилку про рекламні акції, нові продукти і т.д., Користувач має право відмовитися від неї, шляхом надсилання листа Адміністрації сайту та / або проставляння відповідної відмітки в особистому кабінеті.
4.1.9. Надання доступу Користувачеві на сайти або сервіси партнерів Інтернет-магазину з метою отримання продуктів, оновлень і послуг.


5. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
5.1. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур’єрським службам, організаціями поштового зв’язку, операторам електрозв’язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину , включаючи доставку Товару.
5.2. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.
5.3. При втраті або розголошення персональних даних Адміністрація сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.
5.4. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
5.5. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збитків або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.


6. ДОДАТКОВІ УМОВИ
6.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в справжню Політику конфіденційності без згоди Користувача.
6.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.
6.3. Якщо у Вас є питання або побоювання щодо цієї Політики конфіденційності, ви можете зв’язатися з нами за адресою: info@pinkstar.com.ua
6.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою “https://pinkstar.com.ua/ua/politika-konfidentsialnosti ”.